Često postavljena pitanja

digitalne igre,playstation digitalne igre,digitalne igre prodaja,psbalkan,playstation balkan,playstation srbija,prodaja digitalnih igara,digital games,digitalne igre prodaja,digitalni nalozi,playstation igre,ps4 igre,ps5 igre

Često postavljena pitanja

Pitanje : Šta su digitalne igre za Playstation 4 i Playstation 5?

Odgovor : Naše igre su digitalne,dobijate nalog sa igrom kupljenom na Playstation Store-u,i nema apsolutno nikakve razlike u korišćenju između digitalnih i igara na disku.

Pitanje : Da li postoji razlika između igara na disku i digitalnih igara?

Odgovor : Apsolutno ne postoji razlika u samoj igri. Jedina razlika je što nemate fizički medijum, ali je plus strana toga što se digitalna igra za razliku od igre na disku ne može oštetiti.

Pitanje : Da li digitalne igre mogu da igram online?

Odgovor : Naravno,svaku igru kupljenu u PSBalkan Gameshop-u možete da igrate online, uz aktiviranu Playstation Plus pretplatu koja omogućava igranje online igara na Playstation 4 i Playstation 5 konzolama.

Pitanje : Da li se digitalne igre kupljene u PSBalkan Gameshop-u normalno ažuriraju?

Odgovor : Naravno,kada bude dostupno ažuriranje,Playstation 4 ili Playstation 5 automatski pokreće skidanje ažuriranja kupljene igre.

Pitanje : Da li artikal koji kupim može biti isporučen istog dana ?

Odgovor : Da, sve porudžbine koje su plaćene do 17:00h  u većini slučajeva budu isporučene istog dana. Maksimalan rok za isporuku je 48h,od trenutka uplate.

Pitanje : Da li igru mogu da dobijem odmah,ili sigurno danas ?

Odgovor : Slanje upita i/ili požurivanje obrade neće i ne može doprineti brzini isporuke. PSBalkan se uvek potrudi da artikal,ne bitno da li je u pitanju igra,dopuna naloga ili reedem code bude isporučen kupcima u što kraćem vremenskom intervalu.

Pitanje : Da li igru mogu da igram sa svog naloga ?

Odgovor : To Vam ne može biti garantovano. Postoje dve vrste naloga,primarni i sekundarni. Ukoliko dobijete primarni nalog igru igrate sa Vašeg naloga na konzoli,a ukoliko je sekundarni,onda sa kupljenog naloga. I to je odnos 1:1,dakle šanse da igrate sa Vašeg naloga igru su 50%. U svakom slučaju ne postoji razlika u samoj igri bilo da igrate sa primarnog ili sekundarnog naloga. U slučaju da želite određeni tip naloga pre kupovine šaljete zahtev na email prodaje [email protected] i dobićete informaciju kolika je doplata za željeni tip naloga ili pozivom na broj 061 1326 735

Pitanje : Da li digitalnu igru mogu da prodam/obrišem ili da prebacim na drugu PlayStation 4 ili Playstation 5 konzolu?

Odgovor : Naravno. Uz prethodnu konsultaciju sa uslovima korišćenja,kao i uz  pridržavanje dobijenih instrukcija za instalaciju.

Pitanje : Do kada traje sniženje za određenu igru ?

Odgovor : Klikom na željenu igru na sajtu,možete videti tajmer koji označava do kada traje sniženje za igru. Nakon isteka tajmera ,cena igre se vraća na prvobitno naznačenu na sajtu.

Pitanje : Kada će određena igra biti na sniženju ?

Odgovor : Popusti na igre,nemaju određene datume kada počinju. Ali se u dosta slučajeva poklapaju sa praznicima i školskim raspustima. Preporuka je redovno praćenje sajta,Facebook stranice ili Instagrama da bi ste bili u toku kada je igra koja Vas interesuje na sniženju.

Pitanje : Da li se može poručiti igra koja se ne nalazi u ponudi,na sajtu ?

Odgovor : Uglavnom da,naravno za tako nešto morate kontaktirati prodaju na online ćaskanju na sajtu (Donji desni ugao prozora) ili poslati upit za željenu igru na [email protected]

Pitanje : Da li se može poručiti DLC za određenu igru ?

Odgovor : Da,naravno za tako nešto morate kontaktirati prodaju na online ćaskanju na sajtu (Donji desni ugao prozora) ili poslati upit na [email protected] i navesti koji DLC Vas zanima i za koju igru.

Pitanje : Kako funkcioniše nalog sa PlayStation Plus pretplatom ?

Odgovor : Nakon kupovine dobijate nalog sa već aktiviranom PlayStation Plus pretplatom,koji unosite u Vašu konzolu uz detaljno priložena uputstva koje dobijate putem E-maila,uz podatke za nalog (Username i Password). Nakon uspešnog unošenja naloga u konzolu,dobijate pristup online igranju na svim ostalim nalozima na Vašoj Playstation 4 ili Playstation 5 konzoli.

Pitanje : Da li smem da menjam podatke na nalogu koji dobijem ?

Odgovor : Šifra kao | svi ostali podaci na nalogu se ne smeju menjati.U suprotnom gubite pravo na njeno korišćenje.

Pitanje : Da li mogu artikal da platim uplatnicom u pošti ili u banci,i kako ?

Odgovor : Možete uplatu izvršiti putem uplatnice,samo ukoliko se nalazite u Srbiji. Ukoliko plaćate uplatnicom potrebno je u svrhu uplate da navedete artikle koje kupujete,a u poziv na broj upisujete broj Vaše porudžbine. Naravno imate na sajtu sliku kako bi trebalo pravilno popuniti uplatnicu na sledećem linku – KLIKNI OVDE. Takođe je potrebno da nakon uplate slikate uplatnicu i pošaljete na mail [email protected]kao dokaz o uplati. Sliku poslati sa istog E-maila sa kojim ste registrovani na sajt [email protected] radi lakše i brže obrade,kao i isporuke kupljenog artikla.

Pitanje : Koje su ostale metode plaćanja?

Odgovor : Pored standradne uplate na račun u banci,menjačnici, pošti ili putem e-bankinga a USKORO uplatu možete izvršiti putem kreditnih kartica (Visa/Mastercard) .

Pitanje : Ukoliko nemam kreditnu karticu, a živim van Srbije, da li postoji još neka opcija?

Odgovor : Ukoliko želite da platite direktno na tekući račun , a živite van granica Srbije, možete iz bilo kog dela sveta platiti putem IBAN-a na tekući račun. Za detalje i instrukcije vezano za plaćanje putem IBAN-a molimo da nas kontaktirate na mail firme [email protected] com jer se instrukcije mogu menjati u zavisnosti od zemlje iz koje uplaćujete.

Pitanje : Želeo/la bih da poručim igru,kako to da uradim ?

Odgovor : Registrujete se na našem sajtu [email protected] i dodajete artikle u korpu. Nakon što ste sigurni da ste ubacili sve što želite,kliknete na karticu korpa i tu završavate porudžbinu. Nakon što ste to uradili videćete podatke za uplatu,kao i odabir načina uplate. Nakon toga možete izvršiti uplatu.

Pitanje : Gde se nalazi PSBalkan Gameshop prodavnica ?

Odgovor : [email protected] se bavi prodajom isključivo digitalnog sadržaja za Playstation 4, Playstation 5 konzole . Stoga prodajni objekat ne postoji,jer nije potreban,sve isporuke se vrše isključivo putem E-maila.

Pitanje : Da li mogu da kupim PlayStation plus pretplatu za moj nalog ?

Odgovor : Naravno,u ponudi imamo PlayStation Plus kartice za veliki broj regiona, između ostalih United Kingdom, Unated States of America region/nalog. U pitanju je Reedem Code koji unosite na Vaš PSN nalog. Potrebno je samo da vodite računa i da odaberete na sajtu željeni Gift Card PS PLUS Membership pri kupovini.

Pitanje : Da li imam garanciju i koliko na kupljene digitalne artikle ?

Odgovor : Sav digitalni sadržaj dolazi sa doživotnom garancijom.Takodje vam je dostupna i naša podrška.

Pitanje : Da li je prošla uplata? Da li je porudžbina obrađena? Da li je sve u redu sa uplatnicom?

Odgovor : Na svaki mail koji sadrži dokaz o uplati i sa kojim je sve u redu, dobićete potvrdu da ste ubačeni u obradu za slanje ili zahtev za dodatnom slikom/objašnjenjem nejasnosti, ako postoje.

Pitanje : Koji je rok za instalaciju i preuzimanje sadržaja?

Odgovor : Rok ne postoji, možete da instalirate igre kad god želite. Za pretplate i kodove je isto, s tim što je pretplata aktivna od trenutka kad se Vama pošalje.

Pitanje : Prvi put kupujem,ne znam kako da ubacim nalog/kod ?

Odgovor : Nakon svake kupovine u PSBalkan Gameshop-u,dobijate uz podatke/kodove i detaljno uputstvo za instalaciju/korišćenje digitalne igre. Ukoliko Vam nešto bude nejasno možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na mail [email protected]  ili pozivom na broj 061 1326 735 ili putemonline chat-a na sajtu.

Link ka PSBalkan Gameshop prodavnici DIGITALNE IGRE  (klikni ovde)

digitalne igre,playstation digitalne igre,digitalne igre prodaja,psbalkan,playstation balkan,playstation srbija,prodaja digitalnih igara,digital games,digitalne igre prodaja,digitalni nalozi,playstation igre,ps4 igre,ps5 igre